25 Ocak 2008 Cuma

Kazaan-Test-Script v1.0

Yeni başladığım bir proje adındanda belli oldugu gibi sitenizde kullanabileceğiniz, ziyaretçilerinize test yapabileceğiniz bir script.
Şu aşamada eksikleri çok ama ileri ki versiyonlarda çok daha kaliteli bir script olucak, kısaca özelliklerine gelirsek, yönetici istediği kadar test hazırlayıp, istediği kadar soru koyabiliyor bu testlerin içerisine. Soruların hepsi tek bir sayfada gösteriliyor sorular cevaplandıktan sonra gönderilen sayfada hangi soru dogru cevaplanmış, hangisi yanlış, doğru şık hangisi gibi bilgileri veriyor. Umarım bu versiyondan itibaren işinize yarayacak bir script olur. Veritabanı ayarlarınızı diger/fonksiyonlar.php içerisinden ayarlayabilirsiniz. Ve diğer versiyon için fikirlerinizi belirtirseniz şöyle daha iyi olur, burası eksik olmuş tarzında daha kullanışlı bir versiyon elde edebiliriz gelecek açısından. Aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.dosyaupload.net/download.php?file=615954

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sorum olucak !

Mysql database nerde ?
zipli dosyanın içinde yok :(

kazaan dedi ki...

fonksiyonlar.php dosyasının icinde,
"new mysqli('localhost','root','','kazaantest');"
Soyle bir satır var burada sırasıyla server'in adını, kullanıcı adınızı,sifrenizi ve database ismini yazınca veritabanına baglanabilirsiniz. Veritabanını serverdaki yonetici panelinizden olusturabilirsiniz. Eger kendi bilgisayarınızda calısıyorsanız, phpmyadmin kullanarak yapabilirsiniz.
Tablolar.php dosyasını calıstırarakta veritabanının içine tablolarınızı oluşturabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.